• 0

    0 termék a kosárban

Konica Minolta Bizhub C220/C280/C360 szett

akár 11 906 Ft (9 375 Ft + Áfa) /hó -tól

Alapvető funkciók:

másoló / nyomtató / szkenner

Színes/Fekete-fehér:

szines

Sebesség:

max. 22/22 lap/perc (bizhub C220)
max. 28/28 lap/perc (bizhub C280)
max. 36/36 lap/perc (bizhub C360)

Papírméret: 

A6-A3

Papírkezelés:

60-271g

Kétoldalas ny/m:

Igen

Papírkapacitás:

3200 lap

Ajánlott nyomatszám:

2000 – 20000 oldal/hó

Csatlakozás:

LAN, USB

Nyomtatási felbontás: 

1800 x 600 dpi

Nyomtatási nyelv:

PCL6, PS3

Üzemeltetés:

Köthető

Bérlet:

Köthető

Állapot:

Újszerű használt/használt

Garancia:

Üzemeltetés nélkül 6 hónap

  • Cimkék

Konica Minolta Bizhub C220/C280/C360 szett

Az új Konica Minolta bizhub C220, C280 és C360 berendezések ideális megoldást nyújtanak minden egyes iroda környezetben, ahol a nagyobb mennyiségű fekete-fehér dokumentumok előállítása mellett színes nyomtatásra is szükség van. Legyen szó akár másolásról, nyomtatásról, szkennelésről vagy éppen faxolásról, az új multifunkciós készülékek mindig magas minőség kéviselnek, miközben alacsony költségek mellett üzemeltethetőek. Mindezen felül teljes mértékben megfelelnek a környezetvédelmi előírásoknak.

A Konica Minolta saját fejlesztésű ARDS rendszere garantálja a konstans és megbízható fekete-fehér képminőséget a developer folyamatos frissítése által, illetve az optimális mennyiségű festék adagolásával. Mindezen által a hatékonyságnövelés nemcsak a kellékanyagok élettartamának meghosszabbodásán nyilvánul meg, hanem a gazdaságosabb üzemeltetésben is.
Az új bizhub berendezések teljes mértékben megfelelnek az irodák és felhasználócsoportok által támasztott igényeknek. A multifunkcionalitásnak köszönhetően könnyedén végrahajtanak bármilyen feladatot színesben és fekete-fehérben egyaránt.
Mind a három készülék kiváló médiakezelési tulajdonságokkal rendelkezik. A standard formátumú (max. A3+) és az egyedi méretű papírokat könnyedén képesek kezelni, 271 g/m2 súlyig. A gépek standard papírkapacitása 1 150 lap, míg extra papírtálcák hozzáadásával       3 650 lapra bővíthető. Mindezen kívül a kézitálcából mindegyik berendezés képes felvenni az 1,2 méter hosszúságú banner papírokat is.
Az új multifunkciós eszközök sokoldalú és rugalmas befejezési műveleteikkel további előnyöket biztosítanak az irodai felhasználók számára. Háromféle finiselési eszköz közül lehet választani: floor-type moduláris finiser, kompakt teljesen beépített finiser és munkaszeparátor. Ezáltal bármilyen irodai igény kielégíthető.
Kiemelendő, hogy az új, környezetbarát Konica Minolta berendezések a saját kategóriájukban a legalacsonyabb TEC értékkel rendelkeznek. A TEC érték megmutatja, hogy egy kiválasztott elektromos készülék egy hét alatt mennyi elektromos áramot fogyaszt egy átlagos irodai környezetet,  használatot alapul véve. Továbbá szintén hangsúlyozandó, hogy az irodai eszközök zajkibocsájtása rendkívül alacsony. A berendezések csendes működésének köszönhetően a munkavégzés abszolút kényelmesség tehető.
Nem található kiegészítő termék!